Over Emerge+

Erik Martens – Emerge+

Erik is het gezicht en de adviseur achter EMerge+. Als ex-onderdeel van de multinationale machine Unilever (31 jaar lang) is hij het levende bewijs van een snelgroeiende groep bedrijfsadviseurs en ondernemers die werkomgevingen stimuleren om af te stappen van een statische, top-down bedrijfsorganisatie.

Aangestoken door zijn eigen ervaringen in die rigide ‘cause and effect’ structuur, weet hij dat een klassiek ‘push’-verhaal, met de consument aan de ene kant en producent aan de andere kant, niet langer standhoudt.

Wereldwijd is slechts 15% van alle werknemers geëngageerd of gemotiveerd op het werk (gallup). Dat is een schrijnende statistiek.

Daarom inspireert en begeleidt Erik startups, KMO’s en grote bedrijven om de fundamenten te herstellen van hoe en waarom mensen met elkaar samenwerken. Via interactie- en luistertechnieken schept hij een kader waarin niemand een masker draagt en samen met het bedrijf kan groeien.

Hij laat zich daarin leiden door de ‘purpose driven’ principes, die ontstaan uit de mensgerichte balans tussen rationaliteit en intuïtie.

Lees meer over de eerste kennismaking en de advisering

Recente artikel